Har Facebook del i din markedsføring?

Har Facebook del i din markedsføring?

Facebook har nu flere daglige besøgende end Google. Marketing-afdelingerne rundt omkring i verdens mange virksomheder begynder derfor at vågne op.
Google har længe befundet sig på langt den største markedsandel, når det kommer til online-reklamering. Men dette er begyndt at ændre sig nu hvor Facebook har vundet terræn.

Fordelen ved Facebook er at ens reklamer kan målrettes præcist til ens målgruppe. Styrken ved Facebook er netop at du kan bede om at få dine annoncer præsenteret for eksempelvis 18- til 24-årige singlekvinder, som interesserer sig for mode og design. Ingen andre marketing-kanaler lader dig ramme din målgruppe så præcist.

Noget andet som unægteligt må ses som en fordel, er at Facebook-reklamering er langt billigere end Google’s løsning – det prisen per klik er ganske enkelt lavere hos Facebook end den er hos Google.
Så leder du efter alternative marketing-kanaler kan du jo tjekke denne mulighed ud! Er man ikke interesseret i selv at rode med dette, er der også firmaer, som specialiserer i lige netop dette område. Så har du ikke rodet med Facebook før, så er det på tide at komme i gang!Leave a Reply